Skip to main content
Yleinen

Haemme yleisurheilukoulu-vastaavaa osa-aikaiseen työsuhteeseen

By 20.11.2023No Comments

Yleisurheilukouluvastaavan tehtävänä on vastata Turun Urheiluliiton yleisurheilujaoston kausiluonteisista yleisurheilukouluista, joita järjestetään 3–8-vuotiaille lapsille syys-, kevät- ja kesäkausilla. Työ sisältää mm. toimintojen aikatauluttamista ja muuta organisointia, viestintää, ohjaajien rekrytointia sekä heidän ohjaustyönsä tukemista ja Urhon kisojen järjestelyihin osallistumista.

Yleisurheilukouluvastaavana pääset toimimaan näköalapaikalla yhdessä Suomen suurimmassa ja menestyneimmässä yleisurheiluseurassa. Hae mukaan huipputiimiin!

Toivomme hakijalta:

  • organisointi- ja yhteistyökykyä
  • reipasta otetta ja palvelualttiutta
  • kykyä tarttua toimeen

Katsomme eduksi:

  • aikaisemman kokemuksen lasten liikunnan ohjaamisesta ja vastaavasta organisointityöstä
  • hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Yleisurheilukouluvastaavan työaika on 8 tuntia viikossa. Työtehtäviä voi tehdä pääosin joustavalla aikataululla, mutta työ edellyttää sovituissa määrin myös läsnäoloa harjoituksissa. Työtuntimäärää on mahdollista lisätä yleisurheilukoulun ohjaustehtävillä, joista sovitaan erikseen.

Kirjalliset hakemukset toimitetaan yleisurheilutoimenjohtaja Antti Leskiselle sähköpostilla 3.12. mennessä. Työsuhde alkaa tammikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut:

Yleisurheilutoimenjohtaja Antti Leskinen, 040 8324281, antti.leskinen@turunurheiluliitto.fi

Turun Urheiluliiton yleisurheilujaoston kausiluonteista yleisurheilukoulutoimintaa 3–8-vuotiaille järjestetään syys- ja kevätkausilla Kupittaan Urheiluhallissa ja koulujen saleissa. Kesällä harjoituksia pidetään Paavo Nurmen stadionilla ja Hirvensalossa.

Yleisurheilujaoston tavoitteena on olla alueen suurin liikuttaja vuonna 2025. Järjestämme yleisurheilutoimintaa kaiken ikäisille, panostamme kilpa- ja huippu-urheiluun ja olemme aktiivinen kilpailuiden ja tapahtumien järjestäjä.