Skip to main content

Perusryhmät, 11–19-vuotiaat

Perusryhmät yleisurheilusta innostuneille ja lajin aloittaville lapsille ja nuorille

Perusryhmät on tarkoitettu yleisurheilusta innostuneille ja lajin aloittaville lapsille ja nuorille. Perusryhmät harjoittelevat 1–2 kertaa viikossa ikäluokasta riippuen. Perusryhmissä harjoittelun keskiössä on yleisurheilun lajitaitojen, motoristen perustaitojen sekä peruskunnon kehittäminen. Tavoitteenamme on innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja tarjota heille onnistumisen ja ilon kokemuksia liikunnan kautta. Perusryhmien toiminnasta vastaavat koulutetut yleisurheiluohjaajamme.

Harrastuksen aloittaminen

Mukaan perusryhmien toimintaan voi liittyä ympäri vuoden. Harjoituksissa saa käydä kokeilemassa kaksi kertaa maksutta ilman ennakkoilmoittautumista.

Kokeilukertojen jälkeen urheilijan tiedot (nimi, syntymäaika, kotiosoite, vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä missä ryhmässä lapsi on aloittanut) tulee ilmoittaa seuramme toimistopäällikkö Riitta Hyväriselle osoitteeseen riitta.hyvarinen@turunurheiluliitto.fi.

Tämän jälkeen Riitta lähettää sähköpostitse aktivointilinkin MyClub-jäsenrekisteriin sekä ohjeet Suomisport-järjestelmään liittymiseksi. Seuran viestintä ja laskutus kulkevat MyClubin kautta.

Kokoontuminen

Ryhmät kokoontuvat talvikaudella Kupittaan urheiluhallin alaovella, ”luistelumatoa” vastapäätä. Kesäkaudella ryhmät kokoontuvat Paavo Nurmen stadionin ison valotaulun alla.

Talvikaudella mukaan tulee ottaa sekä ulko- että sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja iloista mieltä. Osa harjoituksista pidetään sään salliessa myös ulkona Kupittaan puistossa. Kesäkaudella sään mukainen ulkovaatetus.

Lisätietoja perusryhmien toiminnasta antaa seuran nuorisovalmennuspäällikkö Camilla Nakolinna puh. 040 900 7881 tai camilla.nakolinna@turunurheiluliitto.fi

Harjoituspäivät ja ajat löytyvät täältä

Sponsorit