Skip to main content

Kilpa- ja huippu-urheilu

Tervetuloa yleisurheilemaan Turun Urheiluliittoon!

Kilpa- ja huippu-urheilu, yli 15v.

Turun Urheiluliiton kilpa- ja huippu-urheilutoiminnan pitkän tähtäimen tavoitteina ovat johtavan kansallisen tason yleisurheiluseuran sekä johtavan arvokisaseuran aseman vakiinnuttaminen.

Seura tarjoaa yli 15-vuotiaille nuorille urheilijoille mahdollisuuden tavoitteelliseen ja tuloksekkaaseen valmentautumiseen, joka tapahtuu pääosin ryhmissä, huomioiden yksilöllisen ominaisuuksien kehittämisen.

Aikuisikäisten kilpa- ja huippu-urheilussa seuralle on erityisen tärkeää, että urheilijat voisivat jatkaa uraansa oman valintansa mukaan joko kansallisella tai kansainvälisellä tasolla mahdollisimman pitkään. Seuran vahvuutena on Suomen mittakaavassa laaja kansallisen tason urheilijoiden joukko.

Kilpa- ja huippu-urheilu Turun Urheiluliitossa

Yli 15-vuotiaiden kilpa- ja huippu-urheilussa seuran tavoitteena on järjestää kaikille urheilijoille heidän tavoitteidensa kannalta mahdollisimman laadukasta valmennusta ja osoittaa tukea niille urheilijoille ja valmentajille, jotka haluavat ja uskaltavat jalostaa lahjakkuuttaan aina ammattimaiseen valmentautumiseen saakka.

Tuemme ja kannustamme valmentajia jatkuvaan kouluttautumiseen valmennusosaamisen päivittämiseksi.

Valmennus- ja toimintamaksut

SM-, pm- ja seuran omien kisojen käytänteet ja korvausperusteet

Valmennustoiminnan käytännön organisoinnista vastaavat:

valmennuspäällikkö Janica Rauma, janica.rauma@turunurheiluliitto.fi

yleisurheilutoimenjohtaja Antti Leskinen, antti.leskinen@turunurheiluliitto.fi

valmentaja Tuomas Laaksonen (urheiluakatemiavalmennus, Luostarivuoren yläkoulun urheiluluokan yleisurheiluvastaava), tuomas.laaksonen@turunurheiluliitto.fi

Tuomas Laaksonen vanhempainvapaalla 5.2.-31.5.2024.

Sponsorit