Skip to main content

Aikuisurheiluvalmennus

Aikuisurheiluvalmennus

Aikuisurheiluvalmennus on tarkoitettu jatkoksi aikuisten yleisurheilukoululle tai heille, joilla on jo yleisurheilun perustaitoja ja haluavat harjoitella laadukkaassa valmennuksessa aikuisten yleisurheilukoulua henkilökohtaisemmalla otteella. Harjoittelu on ympärivuotista ja mahdollistaa myös kilpailuihin tähtäämisen. Harjoittelua rytmitetään yleisurheilun kausijaottelun mukaan.

Aikuisten valmennusryhmän valmentajina toimivat kokeneet yleisurheiluvalmentajat Sini Hentilä ja Yvonn Lindholm. Sini on liikuntatieteiden maisteri ja nuorten MM-mitalisti keihäänheitossa. Hän hallitsee kaikki yleisurheilulajit, ja vahvuudet ovat erityisesti heittolajeissa. Vonnen urheilutausta on moniotteluista, ja valmennusvuosia hänellä on takana jo 15. Koulutukseltaan Vonne on fysioterapeutti. Lisäksi hän on suorittanut 3-tason valmentajatutkinnon.

Harjoituskausi sisältää 46 harjoitusviikkoa aikavälillä lokakuu 2022 – syyskuu 2023. Uusi harjoituskausi käynnistyy lokakuussa 2023.

Lisätietoja: Sini Hentilä 040 542 8945, sini.kiiski1@gmail.com, Yvonn Lindholm 040 965 5631, yvonn.lindholm@gmail.com

Harjoitusajat

Harjoitukset pidetään sunnuntaisin iltapäivällä / iltaisin. Tarkemman ohjelman saat valmentajilta.

Harjoitusmaksut

65 € /kk (1x viikossa). Lisäksi valmennusryhmässä mukana olevat maksavat seuran jäsenmaksun (30 €), joka laskutetaan kerran vuodessa. Kuluneen kevätkauden aikana jäsenmaksun maksaneet eivät luonnollisesti maksa jäsenmaksua uudestaan vuodelle 2023. Hintaan sisältyy seuran järjestämien aikuisurheilukisojen osallistumismaksu.

Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa yhden kerran ilman sitoutumista.

Sponsorit