Skip to main content

Kurssit

Turun Urheiluliiton triathlonjaosto tarjoaa vaihtelevasti erilaisia kursseja niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin urheilijoille

Syksyn toinen kurssiperiodi

Marraskuussa starttaa uutuutena loppuvuoden kestävä Perheuintikurssi, jossa lapset ja aikuiset pääsevät harjoittelemaan uintitekniikoita yhtä aikaa kunkin oman taitotason mukaan. Lisäksi tarjolla on aikuisille kaksi eritasoista vapaauintikurssia, ja kaikkien lajien taitajille jatkuu monipuolinen uintiharrastaminen Mastersuintiryhmässä.

Perheuintikurssi (alk. su 5.11.) yht. 7 kertaa

Uutuus: Perheuintikurssi

Perheuintikurssilla lapset ja aikuiset harrastavat yhdessä. Kurssilla on aina kaksi ohjaajaa, toinen aikuisia ja toinen lapsia varten. Kaikki harjoittelevat oman lähtötasonsa mukaan eri lajien uintitekniikkaa. Kurssilla tutustutaan vapaa-, selkä- ja rintauintiin. 50 metrin yhtäjaksoinen uintitaito on edellytys niin lasten kuin aikuistenkin osallistumiselle.

Sunnuntaisin 5.11.-17.12.2023 Impivaaran uimahallin 25 metrin altaalla klo 17.30-18.30 

7 kertaa 115 euroa (yksi lapsi + yksi aikuinen). Lisähenkilöt 35 e/hlö.

Ilmoittaudu Perheuintikurssille.

Aikuisten vapaauinnin perusteet, pienryhmä, alk. 5.11.2023

HUOM. valtavan suosion takia lisäämme rinnalle toisen ryhmän klo 17.30-18.25! Ilmoittaudu saman linkin kautta jonoon, niin kirjaamme sinut mukaan. MOLEMMAT KURSSIT OVAT TÄYNNÄ

Sunnuntaisin 5.11.-17.12.2023 Impivaaran uimahallin 25 metrin altaalla klo 17.00-17.55

Aikuisten vapaauintikurssilla harjoitellaan vapaauintitekniikkaa aivan alkeista lähtien. Kurssille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa riittävän yksilöllisen ohjaamisen takaamiseksi. Kurssin aikana tulevat tutuksi vapaauinnin hengitystekniikka, potkut, käsivedot ja näiden yhdistäminen. 

Kurssihinta: jäsenet 115 e / ei-jäsenet 130 e. Mikäli olet 25-vuotias tai nuorempi opiskelija, olet oikeutettu 30% alennuksen.

Vapaauinnin perusteiden ohjaajina toimivat uinnin ammattivalmentaja Aija Hakala sekä uimari-triathlonisti Akseli Ylikoski.

Uimahallin sisäänpääsymaksut eivät sisälly kurssihintoihin. Seuran jäsenten on mahdollista käyttää vuoroilla seuraranneketta.

Lisätietoja: aija.hakala@gmail.com

Ilmoittaudu vapaauinnin alkeiskurssille.

Vauhtia vapariin! Vapaauinnin jatkokurssi alk. 5.11.

sunnuntaisin Impivaaran uimahallissa

klo 18.00-18.55 yhteensä 9 kertaa (5.11.-17.12.2023)

Vapaauinnin jatkokurssi tekniikan perusteet osaaville

Kurssin aikana keskitytään lisäämään uintinopeutta lyhyiden intervallien avulla tekniikkaharjoittelua unohtamatta. Kurssi sopii myös nopeuteen keskittyväksi lisätreeniksi jo enemmän uintia harjoitelleille. 

Kurssihinta: jäsenet 105 e / ei-jäsenet 120 e.

Mikäli olet 25-vuotias tai nuorempi opiskelija, olet oikeutettu 30% alennukseen. Jos haluat hyödyntää opiskelija-alennuksen, laitathan viestiä Riia Ojalaiselle (riia.ojalainen@triathlon.fi). Hän ilmoittaa sinut mukaan kurssille ja tekee sinulle opiskelijahintaisen laskun.

Kurssin vetäjinä toimivat uinnin ammattivalmentaja Aija Hakala sekä uimari-triathlonisti Akseli Ylikoski.

Uimahallin sisäänpääsymaksut eivät sisälly kurssihintoihin. Seuran jäsenten on mahdollista käyttää vuoroilla seuraranneketta.

Lisätietoja: aija.hakala@gmail.com

Ilmoittaudu vapaauintikurssille.

Mastersuintiryhmä alk. 2.11.

Mastersuintiryhmä on tarkoitettu ainakin parin uintilajin tekniikat jo hyvin tunteville kokeneille uimareille. Tavoitteena mahdollistaa osallistuminen uintikilpailuihin Masters-sarjoissa (yli 20-vuotiaat, ikäsarjat 5 vuoden välein) Voit osallistua kurssille joko kerran tai kahdesti viikossa. 

Vaikka haluaisit edustaa uintikilpailuissa muuta seuraa, olet silti tervetullut ryhmään mukaan.

torstaisin klo 20.15-21.30 8 kertaa  (2.11.-21.12.2023) (12 paikkaa), Impivaara (25m)

sunnuntaisin klo 19.00-20.00 7 kertaa  (5.11.-17.12.2023) (20 paikkaa), Impivaara (25m)

Hinnat:

Torstai tai sunnunta: jäsenille 75€, ei-jäsenille 100€

Torstai ja sunnuntai: Jäsenille 145€, ei-jäsenille 190€

Ilmoittaudu mastersuintiryhmään.

Uintitekniikkakursseista vastaa yli 20 vuoden kilpauintivalmennuskokemuksella uinnin ammattivalmentaja Aija Hakala.

Uintikurssit toteutetaan Impivaaran uimahallissa. Kurssit ovat avoimia kaikille eivätkä edellytä seuraan liittymistä. Triathlonjaoston jäsenille on kursseille edullisempi jäsenhinta, ja kaikki korkeintaan 25-vuotiaat opiskelijat saavat kurssihinnoista vielä 30 prosentin alennuksen. Mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Käynnissä oleville kursseille voit yhä tulla mukaan, mikäli ryhmässä on tilaa.

Uimahallin sisäänpääsymaksut eivät sisälly kurssihintoihin. Jaoston jäsenten on mahdollista käyttää vuoroilla seuraranneketta.

Kaikki ilmoittautumiset.

Lisätietoja uintikursseista: aija.hakala@gmail.com