Skip to main content

Medialle

Turun Urheiluliiton graafinen ohjeisto

Graafinen ohjeisto on tehty seuratoimijoiden ja yhteistyötahojen käyttöön. Turun Urheiluliiton yhtenäinen ilme on samanlainen kaikille jaostoille. Graafisessa ohjeistuksessa on määritelty Turun Urheiluliiton logo eri variaatioineen sekä seuran viralliset värit ja kirjasintyypit.

Turun Urheiluliiton logot, merkit ja muut graafiset elementit ovat Turun Urheiluliiton omaisuutta eikä niitä saa käyttää tai muuttaa ilman lupaa.

Ennen kuin käytät seuran tunnuksia ja logoja, lue seuran graafinen ohjeistus. Alla olevat tunnukset ja logot saat ladattua, kun menet hiirellä tunnuksen tai logon päälle ja painat hiiren oikeanpuoleista näppäintä kuvan päällä. PDF:t avautuvat normaalisti klikkaamalla uuteen välilehteen.

Turun Urheiluliiton tunnuksia ja logoja

Png-tallennusmuoto sopii sähköisiin välineisiin. Sitä voi käyttää myös silloin, kun kyseessä ei ole painotyö. Ai-tallennusmuoto sopii painotöihin. Ai-tallennusmuodot ovat muuta- tai pdf/ai-sarakkeissa.

Jaostojen tunnuksia

Jaostojen omat tunnukset sopivat jaostojen sisäiseen viestintään.

TuUL Keilailu

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

TuUL Lentopallo

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

TuUL Luistelu

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

TuUL Nyrkkeily

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

TuUL Pyöräily

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

TuUL Voimistelu

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

TuUL Triathlon

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

TuUL Yleisurheilu

png

jpg

pdf

png

jpg

pdf

Tapahtumien laatuleima

Turun Urheiluliiton tapahtumat tarjoavat osallistujilleen urheilullisia ja liikunnallisia elämyksiä ja itsensä voittamisen kokemuksia joko itse urheillen ja liikkuen tai katselijana. Tapahtumat ovat laadukkaita ja niiden avulla tuetaan seuramme nuorisourheilua. Tapahtumien laatuleimaa saavat käyttää Turun Urheiluliiton suuret tapahtumat, joita ovat SuperTreenit, Aurajoen Yöjuoksu, TS-Kortteliajot, Paavo Nurmi Games, Paavo Nurmi Marathon, Turku Touring Pyöräily ja Ruissalojuoksut

Yhteistyötapahtumissa käytetään seuramme tunnusta, joka on tekstin Turun Urheiluliitto ja kolmiomerkin yhdistelmä ja siihen tulee liittää teksti yhteistyössä tai vastaava teksti, josta käy ilmi, että tapahtumaa tehdään yhteistyössä Turun Urheiluliiton kanssa.

Laatuleimat

png

jpg

Muuta

Tätä tapahtumaleimaa käytetään, kun leveys on vähintään 22 mm ja työ on värillinen.

png

jpg

Muuta

Tätä tapahtumaleimaa käytetään, kun leveys on vähintään 22 mm ja työ on mustavalkoinen.

png

jpg

Muuta

Tätä tapahtumaleimaa käytetään, kun leveys on enintään 22 mm ja työ on värillinen.

png

jpg

Muuta

Tätä tapahtumaleimaa käytetään, kun leveys on enintään 22 mm ja työ on mustavalkoinen.

Pääyhteistyökumppanimme