Skip to main content

Lapset ja nuoret

Turun Urheiluliiton triathlonjaosto tarjoaa lasten ja nuorten toimintaa kaiken tasoisille nuorille aloittelijoista tavoitteellisesti kilpaileviin.

Jaostossamme on myös junioritoimintaa Lapsille (8–12 v.) ja nuorille (13–20 v.) Sovellut mukaan nuorten toimintaan, jos olet innostunut liikkumaan ja haluat kokeilla triathlonia ja oppia uutta. Et tarvitse ennakko-osaamista triathlonin eri lajeista. Ryhmän harjoituksiin osallistuessasi saat henkilökohtaista opastusta ja valmennusta omaan lähtötasoosi räätälöitynä. Junioritoiminnan valmentajana toimii Riia Ojalainen. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä häneen.

Lasten toiminta

Harjoitukset kesä 2023

Tiistai klo 17.30-18.30 Ju0ksu Kuuvuoren portaat

Perjantai klo 17.00-18.00 Pyörä-Juoksu Velodrom

Lauantai klo 9.00-10.00 Uinti Kupittaan maauimala

Nuorten ryhmät

Jaostossamme voi harrastaa triathlonia jäsenenä tai osana harjoitusryhmää.  Jäsen- ja jaostomaksu oikeuttaa seuramme ja jaostomme jäsenyyteen ja edustamaan Turun Urheiluliittoa kaikissa triathlonliiton alaisissa kilpailuissa. Tämä kattaa mm. jaostomme yhteiset, avoimet harjoitukset, kuten halliyhdistelmät. Maksuun eivät sisälly nuorten ryhmien harjoitukset. Maksu (30€+20€) maksetaan vain kerran vuodessa. Pelkkä jäsen- ja jaostomaksu soveltuu hyvin urheilijoille, jotka haluavat edustaa seuraamme kilpailuissa tai kuulua osaksi jaostoamme, mutta eivät halua käydä nuorten yhteisissä harjoituksissa. 

Nuorten harjoitusryhmiä on kolme: harrasteryhmä, kilparyhmä ja nuorten akatemia. Ryhmissä on tarjolla eri määrä harjoituksia. Harjoitukset ovat osittain kaikille ryhmille yhteisiä ja osittain eriytettyjä.

Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on kaikille avoin tasosta ja tavoitteista riippumatta. Harjoitusmäärän puolesta ryhmä soveltuu erinomaisesti mm. niille, kenellä triathlonin rinnalla on toinen laji.

Hinta: 99€/kausi

Harjoitukset kevät 2023

Kilparyhmä

Kilparyhmä on suunnattu nuorille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti sekä sitoutuvat harjoitteluun ja kilpailemiseen. 

Hinta: 159€ /kausi

Nuorten akatemia

Nuorten akatemiaryhmä on tavoitteellisesti harjoittelevien nuorten ryhmä. Ryhmän kriteereinä ovat tavoitteellinen harjoittelu, sitoutuminen ryhmän harjoituksiin, akatemiastatus sekä riittävä uintivauhti. 

Hinta: 199€/ kausi